Στον χώρο της διαχείρισης μικρών ξενοδοχειακών μονάδων η Hoteligent

ksenodoxeiodwmatio-thumb-large

Στον χώρο της διαχείρισης μικρών ξενοδοχειακών μονάδων η Hoteligent

ksenodoxeiodwmatio-thumb-large

Μία νέα εταιρεία με την επωνυμία Hoteligent ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στον χώρο της διαχείρισης μικρών ξενοδοχειακών μονάδων και άλλων καταλυμάτων.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, που διαθέτει έδρα και υποκατάστημα σε Αθήνα και Ρόδο αντίστοιχα, έχει ήδη συνάψει τις πρώτες συνεργασίες της, με την ανάληψη της διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων σε δημοφιλείς προορισμούς της χώρας. Αναλυτικά, στο χαρτοφυλάκιό της βρίσκονται τέσσερα ξενοδοχεία στην Αθήνα, στη Ρόδο, στις Σπέτσες και στην ορεινή Αρκαδία. Παράλληλα, υπό τη διαχείριση της Hoteligent έχουν τεθεί προς τουριστική εκμετάλλευση δύο βίλες στη Ρόδο και μία στη Μύκονο. Η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις για την αύξηση του αριθμού των μονάδων της ενόψει της προσεχούς τουριστικής σεζόν.

Εξάλλου, στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών, ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει για λογαριασμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, πέραν του τομέα των πωλήσεων και των κρατήσεων, τη συμμετοχή τους σε εξειδικευμένες τουριστικές εκθέσεις. Επιπλέον, η Hoteligent παρέχει υπηρεσίες όπως η δωρεάν σύνταξη φακέλων επιχειρηματικών σχεδίων για την ένταξή τους σε προγράμματα του Αναπτυξιακού Νόμου ή και του ΕΣΠΑ. Επίσης, αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό και την ανακαίνιση ξενοδοχειακών και άλλων τουριστικών συγκροτημάτων με βάση το εγκριθέν επιχειρηματικό σχέδιο.

Source: kathimerini.gr

Connect with Leontios N. Orphanos on LinkedIn